Verhuur

Dorpshuis ’t Neie Punt beschikt over diverse verhuurbare ruimtes voor zowel incidentele huur als voor regelmatig gebruik. De verschillende ruimtes beschikken over een capaciteit variërend van 1 tot 110 personen.

Op de begane grond bevinden zich drie ruimtes van elk ongeveer 60 m² (maximaal 40 personen). Een van deze drie ruimtes heeft een verhoogd akoestisch plafond waardoor hij uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld zangkoren, uitvoeringen en optredens. Deze drie ruimtes kunnen op verschillende manieren gekoppeld worden waardoor een grote zaalruimte van 120 m² of 180 m² ontstaat. 

Op de bovenverdieping van ’t Neie Punt bevindt zich een ruimte van 120 m². Deze ruimte wordt veelal gebruikt voor creatieve activiteiten. Onder andere de FotoClub de Wolden en de Schilderclub maken regelmatig gebruik van deze ruimte. Dit is een erg lichte ruimte waardoor hij ook heel geschikt is voor het geven van bijvoorbeeld cursussen of yogalessen.

Afhankelijk van de opstelling heeft deze ruimte een capaciteit tot 45 personen.

Naast het verhuren van ruimtes bieden we ook de mogelijkheid om na de activiteiten die u organiseert een hapje en een drankje te gebruiken in de bar. Bijvoorbeeld als gezellige nazit van een clubavond. Een uitgebreide koffietafel of complete catering is ook mogelijk.

Informatie kunt u aanvragen via e-mail. Zie onderaan.

Combinaties